Riksbankspolitik

Så här används ordet Riksbankspolitik i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han motiverade detta icke oväntade steg med att han icke hade fått medhåll i den ekonomiska politik , för vilken han hade gjort sig till tolk , och att han icke kunde medverka i den riksbankspolitik som skulle inaugereras .
  • Strax därpå började den allmänna prisnivån falla , dels på grund av stram riksbankspolitik , dels på grund av starkt internationellt prisfall .
  • För det andra , väl avvägd riksbankspolitik kan effektivt förhindra även mild deflation .


Ordanalys

Riksbankspolitik består av 16 bokstäver, varav fem vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.