Oljebranschen

Så här används ordet Oljebranschen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Legendariska är deras affärer och företagsimperier inom i tur och ordning oljebranschen , stålindustrin och järnvägen .
  • Castella är en mustaschprydd , välbeställd företagare i oljebranschen , till en början medelåldersresignerad och så socialt trubbig att han försetts med en särskild coach ( Xavier de Guillebon ) i modernt ledarskap .
  • Lika viktigt som det är i oljebranschen att kontrollera hela kedjan från oljefältet till bensinstationen , lika viktigt är det inom fiskeindustrin att ha kontroll över hela produktionskedjan med yngelkläckerier , fodertillverkning , fiskodlingar och bearbetning av fisken .


Ordanalys

Oljebranschen består av tretton bokstäver, varav fyra vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.