Myndigheters

Så här används ordet Myndigheters i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • I arbetet deltogo även civila myndigheters representanter från såväl huvudstaden som de närmast berörda länen samt vidare svenska Röda korset , som mobiliserat alla sina krafter både i de nordligaste länen och söderifrån , jämte utsända från föreningarna Rädda barnen och Hjälp krigets offer samt beredskapskvinnor .
 • Jesus hade aldrig menat att människorna bara skulle ha rätt att älska varandra inom det jordiska äktenskapet och efter världsliga myndigheters tillåtelse .
 • Vi göra då intet av begär , av jordiskt begär ; men allt av lydnadens väsende ; nämligen icke lydnaden för vad som helst , och minst för jordiska myndigheters själviska påhitt till " människomassans " kvarhållande i uselhet , olycka och fördärv ; utan av lydnad för den Heliges ( Guds ) ande , som uppenbarar sig i sanningen och för vår själ .


Ordanalys


  Myndigheters består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.