Misstankarna

Så här används ordet Misstankarna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Nu var det , som om ingen hade något minne av alla de mörka misstankarna Lars och hustrun ursäktade sig många gånger över att de kom för sent , men Lars hade haft en svår huvudvärk , så att de hade inte trott , att de skulle kunna vara med alls .
  • Lyckas nu den ene bevisa sin oskuld , ökas rent automatiskt misstankarna mot den andre , ehuru möjligheten att en tredje okänd begått brottet borde ha förblivit lika stor .
  • Det finns tillfällen då det är ens plikt -- då någon blir oskyldigt anklagad eller då misstankarna riktas mot flera andra människor eller då en farlig brottsling som kanske kan slå till igen går lös .


Ordanalys

Misstankarna består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.