Livsmedelskuponger

Så här används ordet Livsmedelskuponger i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • När nu vår bönleverantör har åkt fast så har vi , utöver fem svarta livsmedelskuponger , varken bönor eller fett .
  • Bep och Miep gick och handlade för våra livsmedelskuponger , far bättrade på den bristfälliga mörkläggningen , vi skurade köksgolvet och hade åter igen fullt upp från morgon till kväll .
  • För att alla de som gått under jorden också ska få sin del av ransonen ( livsmedelskuponger kan man endast erhålla på ransoneringskort eller för 60 gulden styck ) har tjänstemännen som ansvarar för utdelningen låtit inkalla alla som håller sig gömda i trakten på ett bestämt klockslag när de kan gå till ett särskilt bord och hämta sina handlingar .


Ordanalys

Livsmedelskuponger består av 18 bokstäver, varav sex vokaler och tolv konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.