Legationens

Så här används ordet Legationens i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Finlands läge försämrades undan för undan ; dess good-will i USA minskades , och i april 1943 lämnade större delen av amerikanska legationens personal Helsingfors .
 • Den 28 oktober kunde legationens flyktingskontor börja i de nya lokaler , som Stockholms stad hade ställt till förfogande i Klara södra kyrkogata 11 .
 • Härifrån fortsattes resan med nattåg till Madrid , dit konungen ankom på förmiddagen den 19 och på stationen mottogs av konung Alfonso samt infanterna Alfonso av Bourbon och Fernando av Bayern , medlemmar av regeringen , påvlige nuntien i Madrid , svenska legationens personal , medlemmar av svenska kolonien i Madrid m . fl .


Ordanalys


  Legationens består av elva bokstäver, varav fem vokaler och sex konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.