Kringmurade

Så här används ordet Kringmurade i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De hade också svävat förbi många fönster och sett gamla herrar med glasögon på näsan , som hade suttit och skrivit eller läst i rum , där väggarna voro kringmurade av böcker , och de hade farit förbi vindsrum , där studenterna hade legat utsträckta på sina soffor och strävat med digra luntor .
  • De hade också svävat förbi många fönster och sett gamla herrar med glasögon på näsan , som hade suttit och skrivit eller läst i rum , där väggarna var kringmurade av böcker , och de hade farit förbi vindsrum , där studenterna hade legat utsträckta på sina soffor och strävat med digra luntor .


Ordanalys

Kringmurade består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.