Kranskommunerna

Så här används ordet Kranskommunerna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • På det viset kom Roger att på kort tid stå med både brandstationen i Sundsvall , ett nytt köpcentrum i ett av de sista av de stora bostadsområdena i de sydliga kranskommunerna , med en privat byggherre och med SMÅLANDS BETONG som entreprenör , och ytterligare ett daghem i Gnesta .
  • Nästa halvcirkel omfattar även kranskommunerna , då blir stan mer än dubbelt så stor och har 2,5 miljoner .
  • Också om ett område som sträcker sig söderut med bostadsprojekt av det holländska kontoret MVRDV och därutöver nya stadsområden som skall växa längs vattnet från centrum ut mot kranskommunerna .


Ordanalys

Kranskommunerna består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.