Kolonialstil

Så här används ordet Kolonialstil i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I ett av dessa upptäckte jag en stor oljemålning av en tom och ödslig gata i en amerikansk småstad , med den gamla vanliga drugstoren , banken i oäkta kolonialstil , tidningsredaktionen i en liten brädfodrad kåk , allt badande i något som verkade som det sista bleknande ljuset en kylslagen kväll ute i prärielandet .
  • Cocktailpartyt i den fina och prydliga villan i kolonialstil i Georgetown hade varit en nykter och sober tillställning .
  • Märkvärdiga art deco-kvarter i fransk kolonialstil i Rabat och Fès befinner sig i dålig kondition .


Ordanalys

Kolonialstil består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.