Intervjuoffer

Så här används ordet Intervjuoffer i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han var ett härligt intervjuoffer .
  • Det var en ära som inte vederfors ens alla intervjuoffer .
  • Men hon skulle i fortsättningen komma att vara mycket försiktig med intervjuoffer som visade en plötslig och överraskande öppenhet , särskilt kända människor .


Ordanalys

  • Intervjuoffer med betydelsen intervju med innebörden utfrågning av person. Intervjuoffer tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på intervju är t.ex Intervjun, Intervjuer.
  • Intervjuoffer med betydelsen offer med innebörden person som drabbas av en olycka. Intervjuoffer tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på offer är t.ex Offret, Offer, Offren.

Obestämd form Intervjuer
Bestämd form Intervjun
Bestämd form, plural

Intervjuoffer består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.