Gummisnoddar

Så här används ordet Gummisnoddar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Sven Bergkvist satt och sorterade ut gem till en ask och gummisnoddar till en annan .
  • De låg gömda bland pennor , suddgummin , gem , gummisnoddar , en blusknapp och några hårspännen i pennskrinet på mitt bord , en plats där alla som jobbat någon gång på ett sådant här ställe först skulle leta .
  • Lade den att svalna på en tallrik , petade bort nätet som höll ihop skinkan och det sprätte iväg , hon undrade varför skinkor hade gummisnoddar omkring sej nu för tiden .


Ordanalys

Gummisnoddar består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.