Fysiologkongressen

Så här används ordet Fysiologkongressen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Voronov lämnade vid fysiologkongressen i Stockholm ett meddelande även om ett försök , som särskilt kom att sysselsätta och chockera folkfantasien , ett försök att på en chimpanshona ( » Nora » ) fastläka ett kvinnligt ovarium och att sedan med konst framkalla de därav avgivna äggens befruktning med mänskliga manliga livsfrön .
  • När en grupp av fysiologkongressen på sin turistresa över Abisko ned efter norska kusten kom till en norsk hamn , hade man där gått man ur huse för att se Voronov .


Ordanalys

Fysiologkongressen består av 18 bokstäver, varav sju vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.