Formulerades

Så här används ordet Formulerades i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Datorn gav inga svar på sådant som Wennerström hade i sitt huvud och som kanske var självklart för honom och därmed aldrig formulerades i ett elektroniskt dokument .
  • Från dessa utgångspunkter formulerades målsättningen för försvaret .
  • I en annan deklaration formulerades ett program i sju punkter för att hjälpa Italien att utrota fascismen och återställa en demokratisk regim .


Ordanalys

  • Formulerades med betydelsen formulerar med innebörden uttrycka, utforma. Formulerades tillhör ordklassen verb. Verb är något du kan göra, till exempel se och höra. Olika böjningsformer på formulerar är t.ex Formulerade, Formulerat, Formulera.

Grundform (Verb) att Formulera
Nutidformulerar
DåtidFormulerade
Supinum har/haft Formulerat
Imperativ Formulera

Formulerades består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.