Exponenterna

Så här används ordet Exponenterna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Lennart Hjulström , teaterchef under Folkans mest lysande period , och Kent Andersson , en av teaterns husförfattare , är de tydligaste exponenterna för denna inriktning och Hjulström junior , Niklas Hjulström , som nu är Folkans konstnärlige ledare tänker uppenbart inte byta strategi .
  • Sara Evans , Faith Hill , Trisha Yearwood och Patty Loveless är fyra av de bästa exponenterna för den samtida kvinnliga countrymusikens skilda tendenser .
  • Nämligen som ett par av de tydligaste exponenterna för den ideologiska splittring som plågar socialdemokratin .


Ordanalys

Exponenterna består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.