Danskapellet

Så här används ordet Danskapellet i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Medan hon stod och såg på Franzon när han drack ur sitt kaffe tänkte hon att av alla karlskrällen var han den värsta och det var ofattbart att den ormen en gång hade suttit vid hennes köksbord och hällt opp mjölk åt sig ur hennes tillbringare och ätit kall strömmingsflundra på hårt bröd sent på kvällarna när han kom från biografen eller danskapellet .
  • När hon sommarknäckte som pianist i danskapellet på Värdshuset på Utö hade hon lärt känna några ministrar och borgarråd som hade sitt sommarbete där .


Ordanalys

Danskapellet består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.