Bilskattens

Så här används ordet Bilskattens i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De engelska fabrikerna , som genom de hårda skattebestämmelserna numera tvingats att helt inrikta sig på framställningen av ekonomiska småvagnar , funno nya marknader för sin export , och bilfabrikationen i Tyskland , stimulerad av bilskattens slopande och ett imponerande vägbygge , inregistrerade nya toppsiffror .


Ordanalys

  • Bilskattens med betydelsen bil|skatt med innebörden skatt som man måste betala för att få köra ett motorfordon; vägtrafikskatt. Bilskattens tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på bil|skatt är t.ex Bilskatten.

Obestämd form
Bestämd form Bilskatten
Bestämd form, plural

Bilskattens består av elva bokstäver, varav tre vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.