Basjordbruk

Så här används ordet Basjordbruk i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • En kärnpunkt i detta beslut var att jordbrukarna vid s. k. basjordbruk , 10-20 hektar , skulle ha inkomstlikställighet med industriarbetare i de lägre dyrorterna ; men jordbruksministerns försök att höja arealgränsen för basjordbruk skulle innebära en radikal förskjutning i beräkningen för denna likställighet , särskilt som stora delar av vårt land inte har naturliga förutsättningar för jordbruk på 20-30 hektar .


Ordanalys

Basjordbruk består av elva bokstäver, varav tre vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26602 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26602 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.