Barrträden

Så här används ordet Barrträden i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Lövträden voro inte så snara att fatta eld som barrträden .
  • Nästa dag for pojken fram över Hälsingland.Det låg under honom med nya , ljusgröna skott på barrträden , nytt björklöv i hagarna , ny grönska på ängarna och nyuppkommen säd på åkrarna .
  • De fällde barrträden , som stodo närmast alarna , hämtade vatten ur bäcken och hällde ut det över marken och rensade bort ljung och getpors , för att elden inte skulle kunna smyga fram i småriset .


Ordanalys

Barrträden består av tio bokstäver, varav tre vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26602 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26602 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.