Barnaglädje

Så här används ordet Barnaglädje i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Sven Lilja kunde förresten ha sagt ungefär vad som helst , hade det bara burits fram av samma innerliga barnaglädje , skulle man ha blivit lika belåten och känt samma förtroende för talarens högre vishet .
  • I andra ändan av salen var en skara ungdomar samlad kring en ljuslagd yngling , som sken av den naivaste barnaglädje .
  • Det var ändå en förunderligt stilla och vacker värld , som nu öppnade sig för Elias och Maria , en värld av tungelljus och vivangsdoft , den syntes kanske bara i deras allvarligt leende ögon och öppnade väl hela sin rikedom endast på de innersta djupen i deras egna hjärtan - men där levde en barnaglädje , som lilla mor Maj gav de vackraste drömmars namn .


Ordanalys

Barnaglädje består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26602 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26602 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.