Bankrånare

Så här används ordet Bankrånare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Det fanns ingen rationell anledning att misstänka dem för att vara bankrånare , men likafullt hade han tagit en promenad och slagit sig ned på en kulle där han hade utsikt över stugan , och där han kunde konstatera att det verkade tomt för ögonblicket .
  • Wennerström och hans närmaste krets av unga börsmäklare , delägare och Armaniklädda advokater porträtterades som vilken liga av bankrånare eller narkotikalangare som helst .
  • En gång , tjugo år tidigare , då han var tjugotre år gammal och precis hade börjat arbeta som journalist på sitt första sommarvikariat , hade Mikael Blomkvist utan egen förskyllan råkat avslöja en liga med bankrånare som under två års tid hade gjort fem uppmärksammade stötar .


Ordanalys

Bankrånare består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26616 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26616 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.