Bankkommission

Så här används ordet Bankkommission i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Det var dagen före julafton som Mikael Blomkvist nästan av en slump råkade läsa en artikel i FINANCIAL TIMES som summerade dagsläget för den internationella bankkommission som i all hast tillsatts för att utreda Wennerströms imperium .
  • Eugen Haltiner , chef för Schweiz bankkommission , förklarar samtidigt att det i rådande krisläge inte fanns mycket att välja på .
  • Mer djupgående förändringar väntas i höst när den oberoende bankkommission som skapades förra året avlägger sin slutrapport .


Ordanalys

Bankkommission består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26602 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26602 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.