Banalisering

Så här används ordet Banalisering i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Hans scenario följde hängivet originalet i handling och ton , de mobergska replikerna hade lyckligt undgått den vanliga filmdialogens banalisering och framför allt bars bokens kärva , ursvenska frihetspatos fram med utomordentlig verkan i suggestiva bilder .
  • Det är en besvärlig och intressant fråga , om man tycker att Kierkegaard tål denna banalisering utan att vidkännas kvalitetsförluster .
  • Visst har orden genomgått sina förskjutningar , denna banalisering förutan – ” författare el .


Ordanalys

Banalisering består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26612 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26612 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.