Balkankrigen

Så här används ordet Balkankrigen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Den ideella föreningen Ordfront med runt 30.000 medlemmar äger och driver i bolagsform ett förlag , en tidskrift och samt viss kursverksamhet.När DN-journalisten Maciej Zaremba i november förra året i artiklar anklagade Ordfront magasins redaktionschef Björn Eklund för historierevisionism i en intervju kring folkmorden under balkankrigen verkar det ha utlöst gamla konflikter i föreningen .
  • Under balkankrigen 1912-1913 och under första världskriget hade omkring två och en halv miljon anatoliska muslimer , 600 000-800 000 armenier och 300 000 greker mist livet .


Ordanalys

Balkankrigen består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.