Balettföreställningar

Så här används ordet Balettföreställningar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • teatern i maj ett kortare gästspel i Riga , vilket på hösten kvitterades av Lettiska Nationaloperan med några balettföreställningar i Stockholm .
  • På Oscarsteatern gavs i januari några balettföreställningar , varvid den spanska dansösen Mariemma medverkade som solist , och i juni uppträdde på samma seen en ensemble ur kungliga danska baletten med Margot Lander sola prima ballerina .
  • Gifte hon sig med honom skulle det innebära konserter , balettföreställningar , teater , i Budapest och nästan säkert i Wien -- det vill säga om Wien någonsin lyckades återhämta sig efter kriget -- och förmodligen också i Paris och London .


Ordanalys

Balettföreställningar består av 21 bokstäver, varav sju vokaler och fjorton konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.