Balanskonst

Så här används ordet Balanskonst i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • UTUC företräder arbetarna och de lägre statsanställda men är också ett slags hantlangare åt arbetsdepartementet , och det ska en helskotas balanskonst till för att klara de bägge uppgifterna , det kan jag försäkra dig !
  • Med din snubblande balanskonst , din gråtfärdiga halsstarrighet , ditt tafatta ränksmideri och din alldeles obegripliga charmlöshet lyckas du göra det omöjliga möjligt : du gör konstitutionell ordning av politiskt kaos , skänker stabilitet och kontinuitet åt en stat i upplösning och förruttnelse , får djupkorruption på regerings- och ämbetsmannanivå verka bagatell och oförargligt pojkstreck , ger höger sken av vänster -- kort sagt , skänker åt hela eländet ett sådant dystert och sövande sken av normalitet att ingen gitter .
  • Holliger har uttalat hur Walsers labyrintiska balanskonst mellan medvetet och omedvetet kommit att betyda alltmer för honom och även influerat hans musikaliska utveckling .


Ordanalys

Balanskonst består av elva bokstäver, varav tre vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.