Bakgårdarna

Så här används ordet Bakgårdarna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Hans förnämsta geschäft var dock katter , som han infångade på bakgårdarna , slaktade och flådde .
  • Med dunkande hjärta skulle jag ha sprungit genom de smala gränderna , hört larmet inifrån de mörka , brunnsliknande bakgårdarna och sett glimtar av en värld , så olika min egen , att jag inte ens skulle förstått att känna medlidande vid åsynen av ett blekt barn , som stirrat på mig genom en fönsterruta , eller att rygga tillbaka vid ljudet av en grov röst , som sänt sin råhet emot mig inifrån ett lågt kyffe .
  • Hon smög sig in på bakgårdarna , lockade till sig de lekande små , dolde dem i sin kjortels yviga veck och förde dem försiktigt över torget till lagmansgården .


Ordanalys

Bakgårdarna består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.