Bagarstugor

Så här används ordet Bagarstugor i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • De hade funnits i varenda källare , på varenda vind , i lador och logar , i visthus och bagarstugor , i ladugårdar och stall , i kyrkor och borgar , i brännerier och kvarnar , i varje av människor rest byggnad , men nu voro de fördrivna från allt detta och nästan utrotade .
  • De hade funnits i varenda källare , på varenda vind , i lador och logar , i visthus och bagarstugor , i ladugårdar och stall , i kyrkor och borgar , i brännerier och kvarnar , i varje av människor rest byggnad , men nu var de fördrivna från allt detta och nästan utrotade .


Ordanalys

Bagarstugor består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.