Badgästerna

Så här används ordet Badgästerna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • " bara detta ville jag veta : om bönderna , som bor i de kringbyggda gårdarna nere under landborgarna , eller fiskarna , som tar opp strömmingen ur havet , eller köpmännen i Borgholm eller badgästerna , som far hit var sommar , eller de resande , som vandrar omkring i Borgholms slottsruin , eller jägarna , som om hösten kommer hit och jagar rapphöns , eller målarna , som sitter här på Alvaret och målar av fåren och väderkvarnarna , - jag skulle vilja veta om någon av dem förstår , att den här ön har varit en fjäril , som har flugit omkring med stora , blänkande vingar . "
  • Jo , det är bara detta , som jag ville veta , sade herden , medan han sänkte rösten , så att han nästan viskade fram orden , och såg inåt dimman med sina små ögon , som syntes vara uttröttade av att speja efter allt det , som inte finns , bara detta ville jag veta : om bönderna , som bor i de kringbyggda gårdarna nere under landborgarna , eller fiskarna , som tar opp strömmingen ur havet , eller köpmännen i Borgholm eller badgästerna , som far hit var sommar , eller de resande , som vandrar omkring i Borgholms slottsruin , eller jägarna , som om hösten kommer hit och jagar rapphöns , eller målarna , som sitter här på Alvaret och målar av fåren och väderkvarnarna , -- jag skulle vilja veta om någon av dem förstår , att den här ön har varit en fjäril , som har flugit omkring med stora , blänkande vingar .
  • De andra badgästerna tycktes inte ha upptäckt mitt rum .


Ordanalys

Badgästerna består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.