Backstagepass

Så här används ordet Backstagepass i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Jag hängde utanför Einstürzende Neubautens hotell i Salzburg sommaren 93 och lyckades mygla mig till ett backstagepass .
  • Eller Jack Daniels reklamkampanj på jätteaffischtavlor som Göran Appelkvist såg för ett år sedan i USA : " Jack Daniels - det näst bästa sättet att få backstagepass . "
  • En scen i Barbara Kopples dokumentärfilm Shut up and sing visar hur en turnéledare med många inplastade backstagepass i snören runt halsen överlämnar ett brev .


Ordanalys

Backstagepass består av tretton bokstäver, varav fyra vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.