Backbenchers

Så här används ordet Backbenchers i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han repar sig förhoppningsvis , men att de som fortfarande stöder honom bland labours backbenchers inte vågar göra det annat än i smyg är ett obehagligt tecken på hur lätt laganda , i politik liksom i idrott , urartar till oreflekterad självgodhet och aggressiv flockmentalitet .
  • 122 av Labourledamöterna - huvudsakligen så kallade backbenchers , mindre bemärkta ledamöter på de bakre bänkarna i underhuset - gick emot regeringens Iraklinje .
  • Det som formellt fällde Blunkett var en affär där han beskyllts för att ha försökt att underlätta en visumansökan från sin älskarinnas filippinska barnflicka , som snabbare än normalt ville komma in i Storbritannien.Många bedömare påpekade dock under onsdagskvällen att den kontroversielle Blunkett med sin frispråkighet och hårdföra åsikter när det gäller kriminalpolitik och terrorbekämpning skaffat sig många fiender särskilt på Labours vänsterflygel bland backbenchers i underhuset.Premiärminister. ..


Ordanalys

Backbenchers består av tolv bokstäver, varav tre vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.