Bacchantinna

Så här används ordet Bacchantinna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Men medan han profeterade , tog Gabel den vackraste flickan om livet och började en vals med henne kring statyn , Moberg följde exemplet och trådde dansen med en åldrig bacchantinna , och Martin stod med klappande hjärta och stirrade på en liten blek olycka med ögon som svarta kol och undrade , om han skulle våga närma sig henne , men medan han undrade , lade Planius armen om hennes liv och skumpade i väg , och Martin stod ensam och såg dem virvla om i dimman , par om par .


Ordanalys

Bacchantinna består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.