Babykläder

Så här används ordet Babykläder i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • För inte så länge sen skulle jag åka från Värnamo , där jag hade invigt en av Sölves butiker för babykläder , till Malmö , där jag skulle göra en TV-inspelning .
  • De köpte barnvagn , babykläder , spjälsäng och en liten vagga för första tiden .
  • Jag klättrar upp för den sista kullen som är beströdd av ett otal små föremål , ylle , ruttna babykläder , en hel utstyrsel för ett uppgrävt dödfött barn .


Ordanalys

  • Babykläder med betydelsen baby med innebörden spädbarn. Babykläder tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på baby är t.ex Babyn, Babyar.

Obestämd form Babyar
Bestämd form Babyn
Bestämd form, plural

Babykläder består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.