Avvecklades

Så här används ordet Avvecklades i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • I vilken grad den tidigare skarpa motsättningen mellan höger och center i Finland i själva verket genom regeringens återhållsamma politik förlorat i betydelse , framgick redan på våren 1923 av den lätthet , varmed en hotande ny konflikt inom skyddskårsorganisationen avvecklades .
 • Sedan en inom kåren företagen provomröstning emellertid visat , att den Gerichska kandidaturen numera uppbars blott av en obetydlig majoritet , återtog befälet sin avskedsansökan och den elakartade konflikten avvecklades genom att överstelöjtnant Österman den 30 mars utnämndes till chef för Helsingfors skyddskår .
 • I slutet av juni avvecklades dock konflikten .


Ordanalys


  Avvecklades består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.