Avtryckarfinger

Så här används ordet Avtryckarfinger i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han hade vuxit upp i ett samhälle som inte längre fanns ; han var likt en råbarkad sheriff med alltför nervöst avtryckarfinger , en vildvuxen indian- och buffeljägare eller en pälshungrig trapper i Vilda Västern som plötsligt kommit till insikt om att det politiska och ekonomiska system han varit med om att konstruera nu växt sig så etablerat att hans egna rättesnören blivit föråldrade .
  • Flera som jag stött på under bragdspurten har kommit med samma kommentar , till synes hämtad från magen eller från ett kliande avtryckarfinger : – Vinner inte Jonas Jacobsson i år kan man lika gärna ta bort de funktionshindrade ur bragddebatten !
  • När agnarna skiljs från vetet i en dunkande symbios mellan puls och avtryckarfinger .


Ordanalys

Avtryckarfinger består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.