Avtalspensioneringen

Så här används ordet Avtalspensioneringen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Högerpartiet markerade inte längre sin sympati för avtalspensioneringen enligt linje 3 , centerpartiet hade definitivt avskaffat den s. k. Arlalinjen ( möjlighet till frivillig , av staten värdesäkrad pension på högst 3 000 kr .
  • Efter den inledande våndan över att frivilligt lämna ett så trivsamt arbetsläger kändes beslutet att acceptera avtalspensioneringen förra våren snart som en befrielse .


Ordanalys

Avtalspensioneringen består av 20 bokstäver, varav åtta vokaler och tolv konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.