Avtalsfinansierade

Så här används ordet Avtalsfinansierade i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • - En basal finansiering från samhället , därutöver avtalsfinansierade tillägg och på toppen kan det finnas en individuell försäkring .
  • - Det är möjligt att vi måste göra en reform av samma slag som vi gjort i pensionssystemen , att vi har en basal finansiering från samhället och därutöver har avtalsfinansierade tillägg och att det på toppen kan finnas en individuell försäkring .


Ordanalys

Avtalsfinansierade består av 18 bokstäver, varav åtta vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.