Avsvalningen

Så här används ordet Avsvalningen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Enligt Smittskyddsinstitutet är några typiska maträtter vid matförgiftning med bakterien långkok av olika slag , t ex kalops , chili con carne , kokt lax , ärtsoppa etc. Felet som ofta orsakar bakteriens snabba tillväxt , delningstiden i mat är 12 minuter , är att maten efter tillagning får svalna i rumstemperatur eller i ett för stort kärl , så att avsvalningen tar för lång tid .
  • De storslagna planerna fick sig dock en törn nedåt i samband med avsvalningen av it-marknaden .


Ordanalys

Avsvalningen består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.