Avskedsfest

Så här används ordet Avskedsfest i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Och Estert stora flickan , skulle däran hon också , I trädgårdstäppan vid Bondtolvan hölls en liten avskedsfest en sensommarkväll , det var hembakta småkakor och mor Majs bästa hallonsaft - det var några unga flickor , som höllo varandra om livet och sjöngo vackra visor , lustiga och vemodiga , de klingade undersamt stilla ut ur den lilla syrenbersån strax bakom baracken .
  • Hon hade smyckat sig till en avskedsfest .
  • -- Sedan Propagandaministeriets sjunde byrå prövat innehållet i ert tal på Ungdomslägrets avskedsfest för utkallade arbetsanställda den 19 april detta år , har den beslutat meddela er fölande :


Ordanalys

Avskedsfest består av elva bokstäver, varav tre vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.