Avskedsansökan.-

Så här används ordet Avskedsansökan.- i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Två dagar efter 1-1-matchen lämnade Rumäniens förbundskapten i fotboll in sin avskedsansökan.- Jag avgår som tränare för Rumänien efter resultatet i Jerevan , berättade Anghel Iordanescu på fredagen .
  • Talmannen i det nya kirgisiska parlamentet sade på torsdagen att expresidenten Askar Akajev bör tillåtas återvända till landet för att lämna in sin avskedsansökan.- Om säkerhetsgarantier kan ges så kan samtal och avgången äga rum i Kirgizistan .
  • Petro Porosjenko , chef för Nationella säkerhetsrådet som tidigare i veckan anklagats för korruption , lämnade in sin avskedsansökan.- För att undvika spekulationer om att jag kan utnyttja mitt ämbete genom att sätta press på en genomsynlig och opartisk utredning bestämde jag mig och lämnade in en avskedsansökan till Ukrainas president i går , sade Porosjenko enligt Interfax.Mykola Tomenko , vice premiärminister med ansvar för humanitära frågor , meddelade samtidigt på en separat presskonferens att h ...


Ordanalys

Avskedsansökan.- består av 16 bokstäver, varav fem vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.