Avloppssystem

Så här används ordet Avloppssystem i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Clarks rapport till hälsovårdsnämnden hade nyligen publicerats , och det bedrövliga tillståndet i Bristols avloppssystem som länge hade varit känt för stadens näsor ( och begravningsentreprenörer ) hade först nu blivit officiellt erkänt .
  • Det skulle dröja ett par år innan det första spadtaget till ett nytt avloppssystem togs , men det var inte för tidigt för de båda eventuella huvudpersonerna i företaget att lära känna varandra .
  • Den italienska ockupationen av Albanien hade inte lämnat så många spår efter sig på gatorna utom att gjutjärnslocken till alla avloppssystem var Mussolini-märkta .


Ordanalys

Avloppssystem består av tretton bokstäver, varav fyra vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.