Avloppsrör

Så här används ordet Avloppsrör i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • På byggnadsmaterialområdet ägnades ett livligt intresse åt undersökningar rörande cement och betong , delvis framkallade av iakttagna skador på äldre betongbyggnader , spec. dammbyggnader , avloppsrör av cement m . m .
  • Varför måste vårt släktes liv bevaras och vår längtan stillas just genom ett organ som vi flera gånger om dagen begagna till avloppsrör för orenlighet ; varför kunde det inte ske genom en akt , som det låg värdighet och skönhet i på samma gång som den högsta vällust ?
  • Men denna bistra makt är också en komiker , en absurdist och ironiker som njuter av Chicagos " realism " : han förkläder sina mörkaste fantasier i dess materiella yttre , dess byggnader , gatubeläggningar , avloppsrör , ingenjörskonst , bankväsen och elektronik .


Ordanalys

Avloppsrör består av tio bokstäver, varav tre vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.