Avlagringar

Så här används ordet Avlagringar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • G . Andersson för ett fynd av människotänder i tidiga pleistocena avlagringar nära Peking , ett fynd som spritt nytt ljus över frågan om människans tidigaste boningsorter på jorden .
  • De Geers metod tillämpades vid talrika expeditioner , dels av honom själv och hans maka Ebba Hult De Geer , dels av hans många medarbetare , lärjungar och efterföljare , på talrika platser på alla fem kontinenterna såväl norr som söder om ekvatorn , varvid samma av klimatet beroende variationer i den varviga lerans avlagringar återfunnits på de mest avlägsna delar av jordklotet .
  • Intressant är uppslaget att bekämpa infektiösa avlagringar på endokardiet ( inre hjärthinnan ) medels kombination av heparin och något av de nya antibakteriella medlen av sulfanilamid-typ .


Ordanalys

Avlagringar består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.