Avlägsnare

Så här används ordet Avlägsnare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Men skriken ljöd allt avlägsnare och svagare , och fastän han efter en stund tyckte att de övergick till tjut och rop på hjälp långt borta , dog till slut allt stojet bort och han var lämnad ensam i fullständig tystnad och mörker .
 • Jag såg till min förvåning , att helt närbelägna skogar blev ljust , ljust blå , medan de avlägsnare höjderna stod i klaraste purpur .
 • Allt avlägsnare ljöd sången i stormen .


Ordanalys


  Avlägsnare består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.