Avistaräkningar

Så här används ordet Avistaräkningar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Trots den stora statliga och kommunala upplåningen var emellertid marknaden rikligt försedd med kapital , vilket i en del länder , särskilt Förenta staterna , placerades å bankernas avistaräkningar och föranledde en rekordartad ansvällning av dessa .
  • Genom de stora uttag som kronoskattens erläggande alltid drager med sig , sjönko affärsbankernas avistaräkningar i första band , men även deras sparkassebehållningar , under november med 195 milj. kr .


Ordanalys

Avistaräkningar består av 15 bokstäver, varav sex vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.