Avgångskravet

Så här används ordet Avgångskravet i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Det gäller också sjukvårdslandstingsrådet Andres Käärik , ordförande för folkpartiet i Stockholms län , och en av de drivande bakom avgångskravet .
  • De flesta av hans kritiker inom socialdemokraterna och LO lät sig nöjas , de flesta socialdemokratiska ledarsidorna drog också ett streck över avgångskravet .
  • Ewe har i ett brev till förbundsstyrelsen hos moderaterna i nordöstra Skåne utvecklat sina synpunkter på avgångskravet och vad som framkallade detta krav .


Ordanalys

Avgångskravet består av tretton bokstäver, varav fyra vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.