Avelsmatador

Så här används ordet Avelsmatador i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Shirkhan blev med tiden inte bara en klassisk toppvinnare utan också en avelsmatador av stora mått , och Sunny Shays kennel lever vidare efter hennes död , om än i mycket mera ståndsmässig utformning .
  • ( En gång var jag på en känd kennel i USA när en championtik skulle paras med en berömd avelsmatador , och under själva parningen flög dörren upp och tre livsglada , frustande hanhundar rusade in ...
  • Bo Nyman började som tonåring på 1950-talet med Effendis Excellent , sedermera avelsmatador av stora mått , och var snart nästan oslagbar i den järnhårda schäferkonkurrensen , både med importerade tyska avelshundar och svenskfödda vinnare .


Ordanalys

Avelsmatador består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.