Avelshundar

Så här används ordet Avelshundar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han vann terrierexpon i Montgomery County och tog hem klassiska Santa Barbara två år i rad ; han blev dessutom pappa till bortåt 150 champions , vilket gör honom till en av USA:s mest framgångsrika avelshundar oavsett ras .
  • Det visade sig att Banchory fuskat med sina stamtavlor , vilket resulterade i att amerikanska kennelklubben avstängde uppfödaren på livstid och att tjogtals välkända avelshundar blev avregistrerade - och det i sin tur hade närmast katastrofalt resultat för dussintals oskyldigt inblandade som i god tro använt avkommor till de berörda hundarna i avel .
  • Bo Nyman började som tonåring på 1950-talet med Effendis Excellent , sedermera avelsmatador av stora mått , och var snart nästan oslagbar i den järnhårda schäferkonkurrensen , både med importerade tyska avelshundar och svenskfödda vinnare .


Ordanalys

Avelshundar består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.