Automatstation

Så här används ordet Automatstation i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • En automatstation på Östermalm påbörjades .
  • I Stockholm blev någon ny automatstation icke färdig under 1930 , men arbetet med den stora Söderstationen , belägen vid Östgötagatan , och avsedd för 40,000 abonnenter , fortskred så långt , att man räknade med att kunna påbörja inkopplingen av abonnenterna den 1 april 1931 .
  • Automatiseringen av Stockholms centrala telefonnät fullbordades , i det en ny automatstation vid Jakobsbergsgatan , den sjunde i ordningen , togs i bruk i stället för den gamla manuella huvudstationen vid Malmskillnadsgatan .


Ordanalys

Automatstation består av fjorton bokstäver, varav sju vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.