Autodidakten

Så här används ordet Autodidakten i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Den gröne bråkstaken och autodidakten som blivit statsman och förvaltare av arvet från Konrad Adenauer och Helmut Kohl ; " Europa först " .
  • Att det svenska klimatet var lika ängsligt påminns man om i den kärleksfullt vredgade essän om Ivar Lo-Johansson och hans hyllade debutbok " Mona är död " , där den sinnliga borgarkvinnan Mona måste falla över stupet , för att den unge autodidakten ska förlösas i sitt skrivande .
  • 1,47.07 på 800 meter två år senare innebar att autodidakten från Mullsjö blev medeldistansen trogen .


Ordanalys

Autodidakten består av tolv bokstäver, varav sex vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.