Atomanläggningarna

Så här används ordet Atomanläggningarna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Intressanta och omfattande undersökningar pågick i utlandet om möjligheten att konservera födoämnen med steriliserande strålning från radioaktiva isotoper , vilka till låg kostnad kunde erhållas från atomanläggningarna .
  • Om i ett sådant fall en anläggning som , utan att vara atomanläggning , innehåller radioaktivt material ligger inom nämnda radie , skall den anläggningen och atomanläggningarna tillsammans betraktas som en anläggning , om de har samma innehavare .
  • Regeringen i Pyongyang har också begärt att IAEA ska ta bort sina övervakningskameror från atomanläggningarna .


Ordanalys

Atomanläggningarna består av 18 bokstäver, varav sju vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.